Fietsen met SBB en RWS Ameland

NES – Staatsbosbeheer en Rijkswaterstaat organiseren ook dit jaar weer een fietsdag: op vrijdag 18 mei, langs de dorpen Nes en Buren. Het wordt een tocht van rond de 16 km, die zeer gevarieerd is, waarbij kunst, cultuur en natuur hand in hand gaan.

Wederom hebben verschillende organisaties zich bereid gevonden om de route extra aan te kleden. Al met al komen de deelnemers tijdens de tocht verschillende informatie kraampjes tegen. Natuurcentrum verzorgt speciaal voor de deelnemers een excursies in de Eendenkooi, maar ook de vogelwachten en de Natuurwerkgroep hebben een leuke invulling aan hun stands gegeven. Naast de informatiestands zijn er ook ondernemers die de deuren openen voor de deelnemers: kunst en cultuur komen aan bod. 

Ook meedoen? Dat kan! Kom tussen 10:00 en 12:00 uur, bij de werkschuur van Staatsbosbeheer, Ballumerweg 44 te Nes. U krijgt daar uw route uitgereikt en vervolgens is het fietsen en genieten! Deelname is gratis.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *