Plattelânsprojekten

30 oktober informatiebijeenkomst Plattelânsprojekten en Doarpswurk op Ameland
Plattelânsprojekten Waddeneilanden en Doarpswurk komen dinsdag 30 oktober naar Ameland voor een informatiebijeenkomst. Beide plattelandsontwikkelaars willen in contact komen met het gebied om ook in de nieuwe periode gebiedsgerichte aanpak 2007-2013 samen met de bewoners tot mooie projecten te komen.
Plattelânsprojekten en Doarpswurk willen op Ameland mensen, middelen en mogelijkheden graag bij elkaar brengen, om zo het beste resultaat voor het gebied te bereiken. De afgelopen jaren is de gebiedsgerichte aanpak succesvol gebleken. Er zijn vele mooie projectideeën gerealiseerd. Zo ook op Ameland, denk aan: Heks van Buren, restauratie monumentale zerken en speelroute Hollumerbos. Ook voor de komende periode tot 2013 zetten Plattelânsprojekten en Doarpswurk de schouders eronder om samen met het gebied te werken aan mooie initiatieven.
Iedereen die meer wil weten over wat Plattelânsprojekten en Doarpswurk allemaal te bieden hebben en wat de mogelijkheden zijn, is welkom op dinsdag 30 oktober vanaf 19.45 uur in Ons Hol te Hollum. Voor met name initiatiefnemers met projectideeën is dit zeer interessant. De aanwezigen maken aan de hand van presentaties kennis met Plattelânsprojekten en Doarpswurk. Verder zal een initiatiefnemer uit het gebied vertellen over zijn projectervaringen. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur en biedt voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en het leggen van contacten.
Om een indicatie te krijgen van het aantal mensen dat komt, wordt belangstellenden gevraagd uiterlijk 29 oktober 12.00 uur een mailtje te sturen naar eilanden@fryslan.nl of zich aan te melden via www.plattelansprojekten.nl/wadden.
Naast een informatiebijeenkomst op Ameland bezoeken Plattelânsprojekten en Doarpswurk ook Terschelling, Vlieland en Schiermonnikoog.
Meer informatie is te vinden op www.plattelansprojekten.nl/wadden en www.doarpswurk.nl.  
Bron: Provincie Fryslân

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *