Platform voor uw reclame

HOLLUM – U wilt adverteren met uw bedrijf, reclame maken, aanbiedingen aanprijzen en u zoekt een platform dat veel bezoekers trekt. Persbureau Ameland biedt dat platform.

Reclame maken

Persbureau Ameland biedt adverteerders de mogelijkheid hun activiteiten te publiceren voor een publiek dat geïnteresseerd is in Ameland. Het samenspel tussen adverteerders en nieuwsdienst houdt het Amelander nieuws levendig. Het nieuws is 24 uur per dag te lezen: uw advertentie is altijd en overal door iedereen te zien.

Journalistieke dienstverlening

Adverteren op de website van Persbureau is daarom interessant en alle adverteerders kunnen gebruik maken van onze journalistieke dienstverlening. Te denken valt aan het doorplaatsen van persberichten, korte interviews, het publiceren van een filmpje en het laten plaatsen van de activiteiten in de agenda. 

Media Pakketten

Persbureau Ameland biedt verschillende Media Pakketen aan. Er zijn er drie, de Basis, Plus en Super en ze zijn onmisbaar voor elke bedrijf en elke organisator op het eiland. Een pakket wordt afgenomen voor een jaar en voorafgaand aan het nieuwe jaar krijgt u een berichtje met de vraag of u uw pakket wilt voortzetten. Dat is ook het moment om het te wijzigen van bijvoorbeeld een Basis naar Plus of Super of omgekeerd.

Bellen of mailen

U kunt ons bellen voor direct overleg: 06 23 218 213

U kunt ons mailen via de contactpagina.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *