RSS
Zoeken

Platform voor uw reclame

Geplaatst op: 12 juli 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - U wilt adverteren met uw bedrijf, reclame maken, aanbiedingen aanprijzen en u zoekt een platform dat veel bezoekers trekt. Persbureau Ameland biedt dat platform.

Reclame maken
Persbureau Ameland biedt adverteerders de mogelijkheid hun activiteiten te publiceren voor een publiek dat geïnteresseerd is in Ameland. Het samenspel tussen adverteerders en nieuwsdienst houdt het Amelander nieuws levendig. Het nieuws is 24 uur per dag te lezen: uw advertentie is altijd en overal door iedereen te zien.

Journalistieke dienstverlening
Adverteren op de website van Persbureau is daarom interessant en alle adverteerders kunnen gebruik maken van onze journalistieke dienstverlening. Te denken valt aan het doorplaatsen van persberichten, korte interviews, het publiceren van een filmpje en het laten plaatsen van de activiteiten in de agenda. 

Media Pakketten
Persbureau Ameland biedt verschillende Media Pakketen aan. Er zijn er drie, de Basis, Plus en Super en ze zijn onmisbaar voor elke bedrijf en elke organisator op het eiland. Een pakket wordt afgenomen voor een jaar en voorafgaand aan het nieuwe jaar krijgt u een berichtje met de vraag of u uw pakket wilt voortzetten. Dat is ook het moment om het te wijzigen van bijvoorbeeld een Basis naar Plus of Super of omgekeerd.

Bellen of mailen
U kunt ons bellen voor direct overleg: 06 23 218 213
U kunt ons mailen via de contactpagina.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?