Plastic Flestival bij Natuurcentrum

NES – Op zaterdag 13 augustus vindt het Plastic Flestival plaats bij het Natuurcentrum te Nes. Op die dag verzamelen kunstenaars en recyclers zich in Nes om bezoekers en bewoners van Ameland bewust te maken van problemen die plastic vervuiling met zich mee brengen. Thema’s zoals Plastic Soup staan hierbij centraal. Kunstenaars van Stichting SeaBlue, Joris Collier en Gerdie de Jong, zijn sinds 2018 actief op Ameland met hun kunstprojecten over de Plastic Soup en zijn de initiatiefnemers van het evenement. Tijdens het Plastic Flestival kunnen deelnemers meedoen aan verschillende workshops, is er een poppentheater en muziek. Inschrijven vooraf is niet nodig! Verder is toegang tot het Flestival gratis. De start is om 13:00 en het evenement duurt tot 17:00.

Parkeren

Let op: het Flestival vindt plaats op het parkeerterrein aan de voorzijde van het Natuurcentrum, bezoekers worden verzocht om op zaterdag 13 augustus de openbare parkeerplaats aan de Strandweg te Nes te gebruiken om het Natuurcentrum en/of het Flestival te bezoeken.

Ga voor meer informatie over het flestival en de deelnemende kunstenaars/recyclers naar:

www.stichtingseablue.nl

www.amelandermusea.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *