Paas Familiebrunch bij Amelander Kaap

HOLLUM – Wilt u er dit jaar met Pasen ook een gezellige tijd van maken met uw familie? Kom dan heerlijk brunchen bij Fletcher Hotel-Resort Amelander Kaap. U kunt vanaf 11 uur aanschuiven in het restaurant voor een gezellige en uitgebreide Paas Familiebrunch. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven!  Zo kunnen de kinderen op zoek gaan naar heerlijke paaseitjes en is het nog een grote verrassing of de paashaas langskomt.

Bij deze heerlijke Paas Familiebrunch heeft u o.a. keuze uit koude gerechten, warme gerechten en een dessertbuffet. Daarnaast kunt u onbeperkt genieten van koffie, thee, melk en jus d’orange. Met onze Paas Familiebrunch kunt u samen met uw familie gezellig en onbezorgd genieten tijdens de Paasdagen. Volwassenen betalen voor deze brunch €24,50 p.p. Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 tot en met 11 jaar ontvangen 50% korting. 

⇒ wil je ook de activiteiten of nieuwtjes van jouw bedrijf op de website van PA? Neem dan hier contact op en we regelen het.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *