Subsidie voor goede plannen Ameland

HARLINGEN – De provincie heeft een Iepenmienskipsfûns geopend, waaruit goede plannen voor de Waddeneilanden een financiële bijdrage kunnen krijgen. Heb je een goed projectidee voor Ameland?

Dien dat idee dan in bij het Streekwerkloket!

Streekwerk: "Wilt u samen met anderen iets doen voor uw eiland waarbij u kansen ziet om uw eiland vooruit te helpen? Streekwerk Waddeneilanden is op zoek naar initiatiefrijke inwoners met goede ideeën!

De provincie Fryslân stelt met het Iepenmienskipsfûns voor 2015 2,5 miljoen euro beschikbaar voor de 5 werkgebieden van Streekwurk waaronder de Friese Waddeneilanden. Dit geld is bedoeld om de goede ideeën en initiatieven verder te helpen. Initiatieven die ervoor zorgen dat de leefbaarheid in Fryslân verbetert. Met andere woorden: Projecten die ervoor zorgen dat het goed leven en werken is op de eilanden en deze laten bruisen en bijdragen aan een goede toekomst. Het Iepenmienskipsfûns staat voor Iepen Mienskip. En is er voor iedereen! (let hierbij wel op de spelregels onder aan dit bericht) 

Denk bijvoorbeeld aan projecten op het gebied van vervoer,of projecten op het gebied van cultuur, duurzame energie, landschap en zorg. Het belangrijkste is dat u uw idee niet alleen uitvoert, maar samen met anderen. Heeft uw idee draagvlak in uw omgeving? Dan helpen we uw project graag verder!"

⇒ lees hier meer en bekijk de spelregels

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *