Oude brillen Ameland van waarde

HOLLUM – Remco Visser uit Hollum verzamelt oude brillen en hoortoestellen voor eyeClarify.com, een non-profit organisatie die gebruikte brillen inzamelt en daarmee internationale oogkampen organiseert voor diegenen die zelf geen bril kunnen betalen.

“Gun uw oude bril een nieuw leven!” roept Visser Amelanders op.

Verder verzamelt hij oude mobieltjes, lege toner- en of inktcartridges voor Stichting AAP.

Wie nog een oude mobiele telefoon in een la heeft liggen of wie lege toner- of inktcartridges uit printer, kopieerapparaat of fax heeft (alleen de merken HP Canon, Lexmark, Dell, Brother, Panasonic en Samsung, andere merken hebben geen waarde) kan ze bij Visser inleveren; stop het in de rode brievenbus op Zuiderlaan 13 te Hollum.

Bol.comVoor deze telefoons en cartridges ontvangt AAP een vergoeding, waarmee een groot deel van de verzorgingskosten van de dieren kunnen bekostigen.

U kunt uw spullen ook kwijt in De Stelp in Hollum. In het kantoor van thuiszorg Het Friese land staat een box voor brillen, hoortoestellen, telefoons en cartridges.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *