Opgeruimd het nieuwe jaar in

HOLLUM Opgeruimd het nieuwe jaar in. Dat kan heel simpel. Alleen Vraag & Aanbod Ameland en een goede vuilbak is voldoende. Zet elke dag iets op V&AA en gooi elke dag iets weg. Moet je kijken hoe dat opruimt. Op Vraag & Aanbod Ameland verschijnen vrijwel dagelijks nieuwe advertentietjes. Bekijk de laatste, een 'must reed'.

Gooi elke dag een prul weg en zet elke dag iets van waarde op V&AA. Dat ruimt op! Bekijk de laatste ads hier.

Smartphone

Er staan ook diverse huizen te koop op Ameland. Huizen voor permanente bewoning en vakantiehuizen. Kremer Makelaars plaatst ze onder meer op Vraag & Aanbod Ameland, waar het aanbod van huizen altijd en overal op computer, tablet en smartphone te raadplegen is. Bekijk de advertenties hier.

Reclame en verkoop

Schilderijtjes gemaakt? Zolder opgeruimd? Voorjaarsschoonmaak aan de gang? Verhuizing? Op Vraag & Aanbod Ameland is het altijd Vrijmarkt en is de winkel altijd open. Op V&AA kunt u 24/7 uw spulletjes te koop aanbieden, mededelingen doen, acties annonceren en theater- en muziekcoorstellingen aankondigen. V&AA is een vrijplaats voor spullen die te koop worden aangeboden, reclames, mededelingen, vragen en verzoeken. Bedrijven kunnen met een Media Pakket gratis gebruikmaken van de service en hun dag-, week, en maandreclames en advertenties met commerciële inhoud bekendmaken. 

Gratis

U kunt gratis uw artikel te koop aanbieden via een rubriekadvertentie.

Op Vraag & Aanbod Ameland vinden vraag en aanbod elkaar in overzichtelijk rubrieken. Het aanmaken van een advertentie is een fluitje van een cent en het kost particulieren en verenigingen helemaal niets. 

Thuus

U vindt Vraag & Aanbod Ameland in het hoofdmenu op de Thuus pagina.

Wie iets aan te bieden heeft kan hier een advertentie plaatsen. Maak eerst even een account aan of log in met een bestaand account.

Handel aan de Straat op V&AA

Op V&AA staat nu ook een WebWinkeltje met Handel aan de straat: kroppen sla, antiek, zelfgemaakte vokekastjes, boeken, stekjes, jam. Iedereen die op Ameland wat aan de straat verkoopt kan daar digitaal zijn handeltje aanprijzen. Zonder kosten. Maak een account, log in en schrijf een advertentietje over het wie, wat en waar, zet er een foto (max 3) bij, plaats hem in WebWinkeltje – Handel aan de straat en dien de ad in. De bureauredactie van PA accordeert de ad en daarna is hij voor iedereen te zien. Bekijk hier hoe dat eruitziet. Via Twitter te volgen op @Ameland_ads

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *