Ook filmster worden?

HOLLUM – Het filmteam van Penny’s Shadow is op zoek naar figuranten.

Wie mee wil spelen in Penny’s Shadow kan nu zijn kans grijpen. Het team is voor twee interessante scènes nog op zoek naar figuranten van alle leeftijden, maar voornamelijk naar families en jongeren. Het is belangrijk dat je de hele dag beschikbaar bent op de volgende dagen.

Zaterdag 28 augustus 2010: Scene Reddingsbootdemonstratie

Zaterdag 4 september 2010: Scene SlotfeestPenny´s Shadow vertelt het verhaal over het getraumatiseerde paard Shadow en zijn baasje Kai (gespeeld door Levi van Kempen) en zijn vader (Rick Engelkes). Op een zomerse dag komt Daphne (gespeeld door Tanja Jess) met haar dochters Lisa (Liza Sips) en Tess (Valerie Pos) naar de manege voor een vakantie, wat zorgt voor een onvergetelijke week…

Alle figuranten krijgen na afloop een verrassing. Bovendien zal regisseur Steven de Jong aan de ‘beste’ figuranten van die dag prijzenpakketten uitreiken en zal Arjen van der Grijn, de key make-up artist van Penny’s Shadow, aan de hand van een prijsvraag op de set premièrekaartjes overhandigen aan de winnaars.

Ben je op een van deze dagen of nog beter op alle twee de dagen beschikbaar en vind je het leuk om mee te doen? Geef je op via de website www.pennydefilm.nl  of vul een aanmeldingsformulier in bij verschillende locaties op Ameland, onder andere bij de StayOkay, Amelander Kaap, Boomhiemke, Hotel De Jong en The Sunset.

Kortom:

Wat? Figuranten gezocht voor Penny’s Shadow

Wanneer? 28 augustus 2010 en 4 september 2010 (exacte tijden worden binnenkort bekend gemaakt op o.a. de website)

Waar? Ameland (exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt)

 

 

– Ameland Nieuws op je iPhone? Laad dan de app Ameland Actueel.

– Ameland Nieuws op een andere smartphone? Laad dan de mobiele website ameland-actueel.nl 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *