Un Ammerijke

HOLLUM – Hij is er! De Ameland Actueel applicatie voor de iPhone en de mobiele website voor de andere smartphones.

Met de Ameland Actueel applicatie van Persbureau Ameland hebt u altijd en overal het Ameland nieuws bij de hand. Lees het laatste nieuws en bekijk de agenda, het weer en de vele locaties of snuffel eens rond in Vraag & Aanbod Ameland. Met Ameland Actueel bent u altijd bij.

In opdracht van Persbureau Ameland ontwikkelde webpartner Speak een nieuwsapplicatie voor de iPhone. Een uniek product dat de enige goed gevulde iPhone-applicatie met nieuws en meer van Ameland is. Amelandliefhebbers over de hele wereld krijgen daarmee op hun mobiele telefoon toegang tot het nieuws over het eiland.

De Ameland Actueel applicatie is ontwikkeld in de huisstijl van Persbureau Ameland en op te halen via de App Store van Apple. U betaalt er het luttele bedrag van 79 eurocent voor. Behalve het nieuws presenteert Ameland Actueel de Ameland agenda, interessante locaties en bedrijven en aanbiedingen op het eiland.

Met deze iPhone-applicatie wordt het nieuws van Ameland nóg toegankelijker voor een groot publiek.

Wie ook de nieuwsapplicatie Ameland Actueel op de iPhone wil installeren gaat daarvoor naar de App Store. Zoek in de rubriek Nieuws naar de Ameland Actueel applicatie en volg de instructies en geniet van de Ameland App.

Voor andere smartphonebezitters is er een mobiele website ontwikkeld met de naam www.ameland-actueel.nl. Laadt u met uw smartphone dit webadres, dan wordt u automatisch doorverwezen naar de mobiele site. Klikt u vanaf uw computer of iPhone op deze link, dan komt u uit op de website van Persbureau Ameland.Als het scherm laadt staat er: "un ammerijke," een ogenblikje op z'n Amelands. Na het ammerijke gaat er een Amelandse wereld voor u open. Bedrijven, evenementenorganisatoren en verhuurders van vakantieaccommodaties die vindbaar willen zijn in deze mobiele wereld kunnen zich presenteren op Ameland Actueel. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 

Hou ook de aanbieding in de gaten. Kijk in Ameland Actueel > Locaties> Zorg & Informatie > Ameland Actueel

Onderaan de presentatie hangt een aanbieding, die interessant is voor verhuurders.

>>> lees hier meer over de applicatie en bekijk enkele foto's van screenshots

>>> lees hier meer mooie Amelandse woorden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *