Oogmode Cocon op 11 september weer op Ameland

NES – Speciaal voor alle bril- en contactlensdragende eilandbewoners stappen medewerkers van Oogmode Cocon maandag 11 september weer op de boot naar Ameland.

U kunt bij hen terecht in huisartspraktijk Maters aan de Schoolstraat 1 in Nes voor het opmeten van uw ogen; een lenscontrole; het uitzoeken van een nieuwe (zonne)bril; het bijstellen van uw huidige bril en voor kleine reparaties. 

Er wordt gewerkt op afspraak, zodat er voldoende tijd voor iedereen is. Het is niet mogelijk om te reserveren via de online-agenda. Belt u voor een afspraak naar de winkel in Leeuwarden 058 215 13 53. Dan kunt u direct eventuele wensen doorgeven voor de selectie monturen die in de koffer meegaat naar Ameland.

Dit is het eerste bezoek na de zomervakantie. De volgende keer staat gepland voor 6 november. Kijkt u voor de volledige jaarkalender op de website: oogmodecocon.nl/ameland/.

 

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 837

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *