Boonstra is er weer met groente en fruit

NES – Boonstra Groente en Fruit is deze week weer op het eiland. Jacob Boonstra van Boonstra Groente en Fruit heeft diverse aanbiedingen en een kraam vol groente en fruit, die elke week op woensdag opgesteld staat tegenover de Walvisvaarder in Hollum.

Voor de acties en aanbiedingen (asperges, perziken, kersen, watermeloenen, asperges, aardbeien, boerenkool, bloemkool, sinaasappels, mandarijntjes, Frieslanders en Bildstar, paprikastoplicht en zoveel meer) kunt u de Facebook-pagina van Boonstra raadplegen. Klik hier voor link naar de Facebookpagina van Boonstra Groente en Fruit Markthandel. Boonstra bezorgt ook.

Versheid, kwaliteit en smaak staan bij Boonstra voorop en daar doen ze dan ook iedere dag hun uiterste best voor. Dit doen ze door zelf onze groothandels te bezoeken en hun producten elke week weer zorgvuldig en uitgebreid te testen.

De kraam van Boonstra staat woensdag van 09:00 tot 17:00 uur in het centrum van Hollum, tegenover De Walvisvaarder en de Bakkerij P.J. de Boer.

Boonstra Groente en Fruit neemt afscheid van Ameland

Boonstra Groente en Fruit, een bekend gezicht op het eiland, heeft besloten te stoppen met hun werkzaamheden op Ameland. Jacob Boonstra en zijn team hebben zorgvuldig over deze moeilijke beslissing nagedacht.

De keuze om te stoppen is ingegeven door verschillende factoren, waaronder de uitdagingen van het pendelen tussen het eiland en het vasteland en de groei van hun transportbedrijf op de vaste wal. Ook hebben ze gemerkt dat het gebruik van tenten als alternatieve oplossing voor hun marktkraam gevoelig is voor slecht weer en kwetsbaarheid.

Het team van Boonstra Groente en Fruit wil graag iedereen op Ameland bedanken voor de warme ontvangst en de jarenlange steun. Om hun trouwe klanten te bedanken, sluiten ze af met enkele speciale acties op hun laatste verkoopdag op woensdag 6 september.

Hoewel Boonstra stopt met hun wekelijkse marktactiviteiten, laten ze weten dat ze nog steeds af en toe terug zullen komen voor jaarmarkten, zodat hun klanten hen niet helemaal hoeven te missen op Ameland.

 

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 798

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *