RSS
Zoeken

(Nog geen) Samenwerking Kwadrant en Thuiszorg

Geplaatst op: 03 april 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Vrijdagmiddag zou er nieuws zijn over de samenwerking tussen KwadrantGroep en Thuiszorg Het Friese Land op Ameland. Het persbericht werd uitgesteld tot maandag. Inmiddels zijn de medewerkers van Thuiszorg vanmorgen geïnformeerd over de samenwerking tussen de twee zorgaanbieders op het eiland. Die samenwerking is nog niet officieel bevestigd.

De twee partijen moeten op het eiland samenwerken, terwijl ze eigenlijk elkaars concurrenten in de ouderenzorg zijn. De samenwerking ging dan ook niet zo vlot. In een uiterste poging iets gemeenschappelijks van de grond te krijgen werd een bemiddelaar ingesteld die de neuzen dezelfde kant op moest zien te krijgen. Of dat is gelukt moet nog duidelijk worden.

In de Nieuwsbrief Zorg op Ameland van maart 2017 staat een interview met wethouder Linda van der Deen, die zorg in haar portefeuille heeft. Wat dat interview aan informatie en nieuws ontbeert kan in het persbericht van Kwadrant en Thuiszorg duidelijk worden. De wethouder was (nog) niet bereikbaar voor commentaar.
Laatste nieuws 13.00 uur.
Om 13.30 volgde dit bericht over de samenwerking

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?