Zorg tijdens uw vakantie op Ameland

LEEUWARDEN – Thuiszorg Het Friese Land biedt zorg tijdens vakantie. Zorgbehoevenden kunnen op hun vakantieadres de hulp van Thuiszorg Het Friese Land inroepen. Ook in het vakantiehuisje en zelfs op de camping.

Verzorging en verpleging

De medewerkers van Thuiszorg Het Friese Land kunnen verpleging en verzorging op het vakantieadres bieden, ook particulier of met persoonsgebonden budget. Zij bieden kortdurende tot intensieve zorg, onder andere:

  • verzorging
  • verpleging
  • begeleiding
  • huishoudelijke hulp op Terschelling, Vlieland en Schiermonnikoog
  • personenalarmering, inclusief professionele alarmopvolging

Hulpmiddelen

Ook zijn er op het eiland hulpmiddelente huur, koop of leen. Daarvoor kan contact worden opgenomen met Thuiszorg Het Friese Land: 0900-8864.

24 uur bereikbaar

Thuiszorg Het Friese Land is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en als achterwacht voor noodgevallen.

Wensen

Heeft u speciale wensen tijdens u vakantie en heeft u hulp nodig bij het realiseren van deze wensen? Ook dan bent u bij Thuiszorg Het Friese Land aan het juiste adres. Er is veel mogelijk: zwemmen, wandelen, museumbezoek, massage, bioscoop. Dit kan gefinancierd worden met uw persoonsgebonden budget of particulier. Wellicht past het ook in uw indicatie. 

Waar

Thuiszorg Het Friese Land biedt zorg in Noord en Midden Friesland, ook op Terschelling, Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *