RSS
Zoeken

Zorg tijdens uw vakantie op Ameland

Geplaatst op: 03 april 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

LEEUWARDEN - Thuiszorg Het Friese Land biedt zorg tijdens vakantie. Zorgbehoevenden kunnen op hun vakantieadres de hulp van Thuiszorg Het Friese Land inroepen. Ook in het vakantiehuisje en zelfs op de camping.

Verzorging en verpleging
De medewerkers van Thuiszorg Het Friese Land kunnen verpleging en verzorging op het vakantieadres bieden, ook particulier of met persoonsgebonden budget. Zij bieden kortdurende tot intensieve zorg, onder andere:

  • verzorging
  • verpleging
  • begeleiding
  • huishoudelijke hulp op Terschelling, Vlieland en Schiermonnikoog
  • personenalarmering, inclusief professionele alarmopvolging

Hulpmiddelen
Ook zijn er op het eiland hulpmiddelente huur, koop of leen. Daarvoor kan contact worden opgenomen met Thuiszorg Het Friese Land: 0900-8864.

24 uur bereikbaar
Thuiszorg Het Friese Land is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en als achterwacht voor noodgevallen.

Wensen
Heeft u speciale wensen tijdens u vakantie en heeft u hulp nodig bij het realiseren van deze wensen? Ook dan bent u bij Thuiszorg Het Friese Land aan het juiste adres. Er is veel mogelijk: zwemmen, wandelen, museumbezoek, massage, bioscoop. Dit kan gefinancierd worden met uw persoonsgebonden budget of particulier. Wellicht past het ook in uw indicatie. 

Waar
Thuiszorg Het Friese Land biedt zorg in Noord en Midden Friesland, ook op Terschelling, Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog.

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?