Nobel hoogste nieuwe in Café Top-100

BALUM – Café Nobel in Ballum op Ameland is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Café Top-100. De voormalige nummer één keert na drie jaar in de eregalerij te hebben gestaan terug in de Café Top-100. Nobel staat dit jaar op nummer 49. De afgelopen jaren stond het in de eregalerij nadat het in 2006 de beste van Nederland was.

Inmiddels heeft het horecabedrijf een metamorfose ondergaan. De eigenaren Barend Willem en Willem Barend investeerder voor zo’n een miljoen euro in restaurant en hotel. Het café blijft volgens de jury van hoog niveau en wordt omschreven als top café.

De Groene Weide op Terschelling, het café van Hessel, staat dit jaar op nummer 1 in de Café Top 100.

Nobel in Ballum doet het goed. Het restaurant hoort sinds vorige week bij de beste 500 restaurants van Nederland en Nobel Hotel, Café, Restaurant, Slijterij is samen met 95 andere horecabedrijven opgenomen in Welkom, dé gastvrijheidgids van Nederland.

Barend en Willem Nobel zijn trots op alle erkenningen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *