Nieuwsraam op Ameland

HOLLUM – Ameland heeft een nieuwe nieuwsvoorziening. Niet dat er een nieuwe speler op het mediavlak van Ameland werkzaam is, maar er is sprake van een kleine toevoeging. 

Het is een even eenvoudige als doeltreffende uitbreiding van de nieuwsvoorziening van Persbureau Ameland. 

Het raam aan de O.P. Lapstraat doet al een tijdje dienst als aanplakbord voor aankondigingen. Daar is een ruitje met Nieuws van de Dag aan toegevoegd. Vrijwel elke dag kiest het persbureau één nieuwsonderwerp dat in print voor het raam te lezen is. De mensen die wachten tot de boodschapper uit de supermarkt komt, kunnen dat wachten veraangenamen door het laatste nieuws te lezen. Meer nieuws en het nieuws van gister is te volgen via de app Ameland Actueel en de mobiele website. Die QR-codes zijn via het raam te scannen, zodat het mobiele nieuws ter plekke geladen kan worden.

Wie een aanplakbiljetje heeft op A4 formaat kan het, als er ruimte beschikbaar is, achter een van de zes ruitjes laten plakken. Deponeer het papier daartoe in de brievenbus of breng het even langs. Persbureau Ameland zorgt voor de rest. Ook reclame kan geplaatst worden. Bedrijven die presenteren op de app Ameland Actueel kunnen zonder kosten hun aanbieding presenteren op de plek waar vele mensen het zullen zien. 

>>> lees hier over de Media op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *