Nieuwsbrief van AH van december 2018

HOLLUM – Op de website van Amelander Historie leest u historische artikelen, ziet u oude foto’s en kunt u genealogische gegevens raadplegen. Amelander Historie is het platform van stichting ‘De Ouwe Pôlle Ameland’ en maakt het rijke Amelander verleden voor een breed publiek toegankelijk.

In de Nieuwsbrief van december staan berichten over de dam plannen naar Ameland, een verhaal hoe de veerdam bij Holwerd in 1932 werd afgesloten, een prachtig verhaal over Amelanders die de Engelse heer Cromwell bezochten en nieuws over stichting 'De Ouwe Pôlle Ameland'. Ook het levensverhaal van wijlen schipper Gooi Visser (1918-2011) en een tragisch verhaal hoe vijf Amelander bemanningsleden van ss Prins Willem II omkwamen. U kunt zich kosteloos op de nieuwsbrief abonneren.

lees hier de Nieuwsbrief van AH vol historisch nieuws en abonneer u zonder kosten

voor actualiteiten van Ameland kunt u zich kosteloos abonneren op de Nieuwsbrief van PA

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *