Welkom in de Suudooster op Ameland

HOLLUM – De Suudooster is een vakantieverblijf in Hollum dat u het vakantiegevoel biedt dat we af en toe nodig hebben om de batterij op te laden. Het appartement is onder het dak van een voormalige boerderij gebouwd en ingericht voor vier personen. De Suudooster ligt aan de rustige zonzijde, met voor het appartement een spannende tuin.

Bomen (dennebomen, meidoorn, lijsterbes, vlier, berk, esdoorn) zorgen voor schaduw wanneer de zon hoog staat en voor volop levendigheid door huis te bieden aan duiven, mezen en merels.

Suudooster

De Suudooster ligt op loopafstand van de supermarkt, ijscoboer, tijdschriftenhandel, souvenirwinkel, boekhandel, viskraam, fietsenverhuurbedrijf, restaurant, molen, galerie, museum, kroeg en kerk. De vuurtoren, het Noordzeestrand en de Waddenkust liggen op een afstand van iets meer dan een kilometer. De paardenreddingboot rolt op enkele meters afstand van het huisje door het dorp.

Het huisje is te huur voor 495 euro (voor een hele week) in het laagseizoen en 595 euro in het hoogseizoen (2019). Buiten het hoogseizoen kunt u het huisje ook huren voor een paar dagen, weekend of midweek.

Uw vakantieverblijf ligt midden in het dorp. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik en toch zit je heerlijk rustig. De beschutte tuin met terraszitje biedt volop privacy en voldoende speelruimte. Nog meer speelruimte, om te voetballen bijvoorbeeld, vind je op het strand dat op een afstand van een dikke kilometer ligt.

De Suudooster heeft vloerverwarming en een radiator voor de snelle bijverwarming en voor de broodnodige nachtrust staan er heerlijke boxspring bedden.

De gasten van de Suudooster kunnen zonder extra kosten gebruikmaken van een supersnelle wifi-verbinding. Speciaal voor wie graag internet raadpleegt of voor wie zich even terugtrekt om lekker rustig te werken. Het filmpje hieronder geeft een impressie.

bekijk hier de beschikbaarheidskalender van de Suudooster.

Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Jeanet de Jong.

Telefoon: 06 23 218 213

e-mail: jeanetfdejong@gmail.com

Het adres van de Suudooster is:

Olfert Pieter Lapstraat 7 zonzijde 

9161 BV Hollum Ameland

Westsuudwester

De Westsuudwester staat naast de Suudooster en is te huur voor twee tot vier personen.

De Westsuudwester is iets eenvoudiger ingericht dan de Suudooster en wordt daarom ook wat goedkoper aangeboden. Een prachtig vakantieonderkomen voor een budgetprijs. De Westsuudwester is te huur voor 350 euro in het laagseizoen en 475 euro voor een hele week in het hoogseizoen (2019). Ook dit huisje is buiten het hoogseizoen te huur voor minder dan een volle week, voor lekker een paar daagjes ertussenuit. Met de supersnelle wifi is het een prima plek voor wie even rustig wil werken.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *