Nieuwsbrief 215 van PA

HOLLUM – Nieuwsbrief 215 van Persbureau Ameland is verzonden naar meer dan 1300 abonnees. De Nieuwsbrief met korte nieuwsberichten, tips en ontwikkelingen over Persbureau Ameland, YouTube kanaal Ameland Vandaag, Ameland Pers uitgeverij, Ameland Extra, de sociale media, het digitale nieuws van Ameland, Vraag & Aanbod Ameland, Ameland Vertel! en het Ameland Boeken blog verschijnt regelmatig.

U kunt gratis abonneren door onderaan deze pagina in de blauwe balk uw naam en e-mailadres in te tikken. Hebt u zich al aangemeld, maar krijgt u niet automatisch de Nieuwsbrief in uw mailbox, stuur dan een berichtje via CONTACT.

Heeft u een nieuw mailadres en krijgt u de Nieuwsbrief niet meer in uw elektronische brievenbus? Geef dan uw naam, oude mail-adres en nieuwe mailadres aan ons door. Dan voeren wij de wijziging door.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *