Nieuwe manager De Stelp

DRACHTEN – Per 1 mei 2017 is Tineke Lautenbach aangesteld als Manager Wonen, Welzijn, Zorg voor De Stelp. In deze functie is Lautenbach verantwoordelijk voor de dagelijkse zorgverlening.

Tineke Lautenbach heeft ruime ervaring als leidinggevende in de zorg. Zij werkte de afgelopen jaren onder meer voor ZuidOostZorg en Palet. Lautenbach: ‘Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Samen met alle betrokkenen, ga ik voor kwaliteit en goede zorg voor onze cliënten op Ameland.’

KwadrantGroep en Thuiszorg Het Friese Land werken samen aan een concreet plan om tot één uitvoeringsorganisatie te komen op Ameland. Over de invulling van de managementfunctie van de nieuwe uitvoeringsorganisatie, is nog geen beslissing genomen. De nieuwe manager Wonen, Welzijn, Zorg is enkel benoemd voor De Stelp.

Bron: KwadrantGroep

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *