RSS
Zoeken

Nes Café beste terras van het noorden

Geplaatst op: 09 juli 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

DOETINCHEM - Het terras van Nes Café is volgens Misset Horeca het beste terras van het Noorden. Nes Café staat in de top 100 op nummer 15 en het is hoogst genoteerde terras van Groningen, Friesland en Drenthe. Volgens de Misset-lijst van 2019 is er ook geen terras op welk Waddeneiland ook dat kan tippen aan dat van Nes Café. Het beste terras van heel Nederland staat in Veere en heet Restaurant De Werf.

In de Terras Top 100 komen maar drie Noord-Nederlandse terrassen voor en dat zijn Nes Café op plaats 15, Alida's Smulpaleis in Roden op 50 en De Pintelier in Groningen op plaats 52.

Dat zegt niet alles over de kwaliteit van de terrassen in Friesland, Groningen en Drenthe. Niet elke horeca-uitbater heeft geld over voor meedingen naar een plekje in de Top 100. Abonnees van het vakblad Misset Horeca betalen 189 euro voor deelname aan de Terras Top 100, niet-abonnees betalen 40 euro meer. Misset Horeca kiest ook jaarlijks het beste café en het beste restaurant van Nederland. Daar viel Ameland ook al verschillende keren bij in de prijzen. Het aantal noordelijke horecabedrijven in de lijstjes daalt, maar dat hoeft niet aan de kwaliteit van de zaken te liggen. Waarschijnlijker is dat de bedrijven kiezen voor andere marketing-instrumenten om hun bedrijf te promoten.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?