Natuurfotografie Tentoonstelling

NES –  Natuurcentrum Ameland en Staatsbosbeheer organiseerden afgelopen weken samen met de Waddenvereniging en in samenwerking met een fotograaf een natuurfotografieproject voor Amelander kinderen in de leeftijd van 9-14 jaar. Van de mooiste foto's is inmiddels een tentoonstelling samengesteld, die op 14 december feestelijk wordt geopend en die daarna voor iedereen is te bezoeken. 

Tijdens dit project leerden de kinderen op een natuurlijke manier te ‘spelen’ met licht, kleur en compositie. Hierdoor leerden zij hoe zij anderen kunnen laten zien wat zij hebben waargenomen. Er waren bijeenkomsten voor kinderen.

De resultaten zijn te zien in de tentoonstelling met de naam 'Jij & fotografie natuurlijk' met als ondertitel: 'de natuur op Ameland gezien door de ogen van kinderen'.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *