Mooi bericht over Boerenbont

NES – “We eten om zes uur de Hollandse Hap.” Dat staat er op de kaart van Dranck- en Speyslokael Boerenbont. Het restaurant aan de Strandweg in Nes heeft een nieuwe kaart en de Hollandse Hap is een van de aanvullingen. En wat een hap is het. Voor 13,50 krijg je een voorgerecht, aardappelen, vlees en groente met vla na. Voorwaarde is dat je minimaal met je tweeën bent en dat je om 6 uur aan tafel zit. Vijf voor zes mag, vijf over zes is Hond in de Pot. Wat de Hollandse Hap betreft dan, want er staat genoeg op de kaart.

Het menu wisselt en wat hier volgt is een voorbeeld. Als voorgerecht is daar soep, een grootmoeders kippensoep in dit geval. Het hoofdgerecht bestaat uit een stamppot van aardappelen en andijvie met een royaal stuk verse worst. Het nagerecht is de beloofde gele vla. Het zit vol op 8 mei om zes uur. In heel Boerenbont is welgeteld één tafeltje voor twee nog vrij. Voor de rest is het een geroezemoes van gasten die aan de Hollandse Hap zitten (een grote groep Duitse gasten) of kiep of vis of draadjesvlees van de kaart hebben besteld. Want ook dat kan, om zes uur of later, met een kaart waarvan alle voorgerechten beneden een tientje liggen en alle hoofdgerechten onder de twintig euro.

Boerenbont is op dreef: het lijkt een gouden greep te hebben gedaan door op een vroeg tijdstip in de avond een heerlijke maaltijd met klinkende naam voor weinig geld aan te bieden en daarnaast een kaart te voeren met keuze te over.

Zorg dat je er bent, om iets voor zessen, en laat je verassen door een verrukkelijke Hollandse Hap.

>>> klik op de foto's om de menukaart groot te zien.

Wil je hier ook met een mooi bericht staan? Neem dan contact op met Persbureau Ameland.

>>> Boerenbont staat in de App Amewland Actueel. Kijk bij Locaties en dan bij Restaurants. Daar staat het. Klik hier voor informatie over presentatie op de App Ameland Actueel

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *