Mijn droom voor ons land

HOLLUM – Het werd ons voorafgaand aan de troonswisseling beloofd door het Nationaal Comité Inhuldiging en begin september 2013 lost het comité zijn belofte in: alle Nederlandse huishoudens krijgen het boek Mijn droom voor ons land.

Meer dan 6.500 Nederlanders en inwoners van het Caribisch gebied stuurden na de oproep van het Nationaal Comité Inhuldiging een droom in. Rondom de inhuldiging van de Koning kwamen er duizenden dromen binnen. Een jury van 16 bekende Nederlanders koos uit al die inzendingen een selectie van 300 inspirerende, verrassende en begrijpelijke dromen, die werden gebundeld in het boek Mijn droom voor ons land, inspiratie voor de Koning. Een van de doelen van het boek is om de nieuwe Koning te inspireren. De Nederlandse huishoudens kregen allemaal een waardebon in de bus, die in te wisselen is tegen een gratis boek.

Op Ameland is de bon na 5 september tot 1 oktober in te leveren bij de Hoge Stoep in Hollum en Warenhuis van den Brink in Nes.

>>> Lees hier meer over Mijn droom voor ons land – Het boek

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *