Mijn Ameland Foto 2021 – 2

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Mijn Ameland Foto 2021 – 2 –

Deze Ameland Foto is gemaakt door Alma Wezeman. Zij schrijft: "Ik maakte de foto vanmiddag (2 januari 2021) in het Hollumerbos. Het is van het kabouterdorp. Het viel me op dat er in de maand december veel bewoners bij zijn gekomen. Het item speelde in december ook op Facebook. Toen waren er een aantal kabouters onderweg naar hun familie. Je zag ze op de boot, op het strand, in de supermarkt en uiteindelijk kwamen zij aan bij hun familie in het Hollumerbos. Maar sinds zij zijn aangekomen, zijn er in de kerstvakantie nog meer familieleden gearriveerd. Daarom deze foto van het kabouterdorp, zodat iedereen weet dat het goed gaat met 'hun' kabouters."

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2019

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2020

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *