Mijn Ameland Foto – 64 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto – 64 –

Mijn Ameland Foto nummer 64 is van Han de Kruyf, een vaste inzender voor deze rubriek. Deze keer stuurt hij een foto waarin het jaar 2019 langzaam in zee drijft en 2020 aan de hemel verschijnt. Een goed uiteinde en een mooi begin van het nieuwe jaar. Met deze foto wenst Persbureau Ameland u een mooi 2020, met heel veel mooie foto's van Ameland en inspirerend nieuws van het eiland.

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

Bekijk hieronder de hele verzameling foto's uit de rubriek.

In 2020 beginnen we met een nieuwe serie.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *