Mijn Ameland Foto 2021 - 6

Geplaatst op: 21 februari 2021 - Categorie: Wadden & Natuur

Mijn Ameland Foto 6 - Foto Linda Douma

HOLLUM - Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Mijn Ameland Foto 2021 - 6 -
Deze Ameland Foto is gemaakt door Linda Douma. "Eindelijk weer terug op Ameland! Een jaar niet geweest door de Corona-omstandigheden. Nu ondanks dat het nog steeds niet voorbij is, mogen wij weer een weekje genieten van jullie prachtige eiland. En wat een cadeautje, dat schitterende voorjaarsweer! Vandaag met man en dochter zonder jas genoten op het strand bij Hollum. Het strand was net een wasbord, wat een prachtgezicht!"

Mijn Ameland foto opsturen
Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2019

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2020

Mijn Ameland Foto 2021 - 1 - Michael PetzoldMijn Ameland Foto 2 - Foto Alma WezemanMijn Ameland Foto 3 - Foto Annelies NeyssenMijn Ameland Foto 4 - Foto Annelies NeyssenMijn Ameland Foto 5 - Foto Youri Kiewied

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?