Mijn Ameland Foto 2020 – 26 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto 2020 – 26 –

Deze Ameland Foto is gemaakt door Quin Voogt. De jonge fotograaf maakte al heel wat foto's van vogels. Sinds half maart kreeg hij 'missies' of foto's te maken van vogels die hij nog niet eerder fotografeerde. Zo zijn de bosuil, zwarte specht en koekoek inmiddels allemaal vastgelegd op de gevoelige plaat, maar er ontbrak nog één, namelijk een fuut met jong op de rug. En dit lukte afgelopen weekend. In een sloot achter de Waddendijk zwom een fuut met een piepklein jong dat af en toe even zijn kopje tussen de veren doorstak. Weer een missie geslaagd.

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

bekijk hier de hele verzameling foto's uit de rubriek van 2019

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *