Meterwisseling op Ameland

HOLLUM – Faber Wijnberg Instalatietechniek en Vitens kondigen een meterwisseling op Ameland aan.

– ingezonden mededeling – 

Vitens heeft bij u een watermeter geplaatst, waarmee uw waterverbruik wordt gemeten. Op basis van de opgenomen meterstand stuurt Vitens u jaarlijks een afrekening. Het is dus belangrijk dat de watermeter goed functioneert omdat u tenslotte het juiste verbruik wilt betalen. Daarom vervangen wij periodiek de watermeter. Uiteraard zijn hieraan voor u geen kosten verbonden.

Op Ameland worden circa 2500 watermeters verwisseld. Dit doet Vitens hier met de heer J. Metz  samen met ondersteuning van de heer G. Smit van Faber Wijnberg Installatietechniek B.V. Zij komen in de periode van 15 maart 2013 tot en met april 2013 en de periode van juli tot eind oktober 2013 op Ameland uw watermeter verwisselen. Wij verzoeken u tijdens de meterverwisseling aanwezig te zijn en de toegang tot de watermeter vrij te maken als dat nodig is. In tegenstelling tot andere gebieden in ons voorzieningsgebied worden vooraf geen afspraken met bewoners gemaakt.

Voor vragen over deze brief of voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks terecht bij de heer J. Metz, Procesoperator eilanden Vitens op Ameland, bereikbaar op telefoonnummer 0653810506. Wij zijn op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur ook bereikbaar via telefoonnummer 0900 0650 (lokaal tarief).

Tijdens de werkzaamheden kunt u geen water gebruiken en kan er lucht in de drinkwaterinstallatie komen. Wij adviseren u daarom na de meterverwisseling de koudwaterkranen enkele minuten te laten doorstromen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Drs. J. Rietveld

Manager Netbeheer & Levering

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *