Met Tim gratis de vuurtoren op

HOLLUM – Gratis de vuurtoren op? Elke inschrijver op het boek 'Tim en het mysterie van Ameland' maakt kans op een gratis entreebewijs voor de vuurtoren. Het verhaal speelt zich grotendeels op Klein Vaarwater en het Oerd af, maar Tim en zijn vader beklimmen ook de vuurtoren. En daar hebben ze een heel goede reden voor. Tim rent dan ook de trappen op. Schrijf alvast in op het boek en als u nummer 25 of 50 of 75 of 100 bent dan mag uw kind, kleinkind, neefje of nichtje of uzelf gratis de toren op.

‘Tim en het mysterie van Ameland’, geschreven door Ameland liefhebber Meindert Marinus is een boek voor kinderen. Het is een spannend verhaal en een fraai boek, geïllustreerd door Linda Vloedgraven. Scroll naar beneden voor een afbeelding van de voorkant van het boek en maak kennis met Tim.

Intekenen

U kunt nu al intekenen op het boek door uw naam, e-mailadres en telefoonnummer onder vermelding van 'Tim en het mysterie van Ameland' en het aantal exemplaren dat u wilt bestellen door te geven aan de auteur zelf en via een tikkie aan hem te betalen. U kunt het boek, zodra dat op Ameland is aanbeland (eind april), afhalen bij de uitgever op Westerlaan 8 in Hollum. Het boek kost € 12,50 en is spannend voor eilandkinderen en vakantiegangers.

Bestellen kan via dhrmarinus@gmail.com

'Tim en het mysterie van Ameland' neemt je mee op vakantie naar Ameland. Tim Kleijn is ervan overtuigd is dat hij met zijn metaaldetector een schat zal vinden. Maar wat als die schat niet gevonden had mogen worden?

Tim moet beslissen wie hij kan vertrouwen. Misschien is die zonderlinge, oude man niet zo gek als iedereen beweert.

En wat heeft Ritskemooi, de Oerdheks hier toch allemaal mee te maken? Tim zijn vader zegt hem steeds dat heksen en betoveringen niet bestaan. Zeker niet op een prachtig, rustig eiland als Ameland. Wat als hij ongelijk heeft?


Aan Tim de taak om het mysterie op te lossen voordat hij en zijn familie een wel heel lange “vakantie” op het eiland tegemoet gaan.

toegevoegd aan de crowdfunding- en intekenacties.

toegevoegd aan het Ameland Boeken blog

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *