Het mysterie van Ameland

’t HARDE – Komende maand komt zijn eerste boek uit, Meindert Marinus (51) vertelt het vol trots aan zijn cliënten. Hij werkt als persoonlijk begeleider met ouderen en mensen met een beperking. Met zijn onderneming Anziani stelt hij hen in staat langer zelfstandig thuis te blijven wonen.

Als hij dan tijd heeft voor vakantie en ontspanning, brengt hij die graag op Ameland door. Al van kleins af aan spendeert hij zijn vakantiedagen op vakantiepark Klein Vaarwater. Toen hij als volwassene het Oerd bezocht was het gebied gehuld in een dikke mist, voor hem de inspiratie voor ‘Tim en het mysterie van Ameland’.

‘Tim en het mysterie van Ameland’ is een spannend kinderboek. Hoofdrolspeler Tim neemt je mee op een avontuur met zijn metaaldetector. Wat hij vindt brengt het hele eiland in rep en roer. Is het een aardverschuiving of toch een betovering? Wat heeft Ritskemooi, de Oerdheks hier toch allemaal mee te maken? Tim moet beslissen wie hij kan vertrouwen om zo het mysterie op te lossen. 

Het is een spannend verhaal en een fraai boek, geïllustreerd door Linda Vloedgraven.

Intekenen

U kunt nu al intekenen op het boek door uw naam, e-mailadres en telefoonnummer onder vermelding van 'Tim en het mysterie van Ameland' en het aantal exemplaren dat u wilt bestellen door te geven aan de auteur zelf en via een tikkie aan hem te betalen. U kunt het boek, zodra dat op Ameland is aanbeland (eind april), afhalen bij de uitgever op Westerlaan 8 in Hollum. Het boek kost € 12,50 en is spannend voor eilandkinderen en vakantiegangers.

Bestellen kan via dhrmarinus@gmail.com

Tim en het mysterie van Ameland neemt je mee op vakantie. Inderdaad, naar Ameland. Tim Kleijn is ervan overtuigd is dat hij met zijn metaaldetector een schat zal vinden. Maar wat als die schat niet gevonden had mogen worden?

Tim moet beslissen wie hij kan vertrouwen. Misschien is die zonderlinge, oude man niet zo gek als iedereen beweert.

En wat heeft Ritskemooi, de Oerdheks hier toch allemaal mee te maken? Tim zijn vader zegt hem steeds dat heksen en betoveringen niet bestaan. Zeker niet op een prachtig, rustig eiland als Ameland. Wat als hij ongelijk heeft?


Aan Tim de taak om het mysterie op te lossen voordat hij en zijn familie een wel heel lange “vakantie” op het eiland tegemoet gaan.

toegevoegd aan de crowdfunding- en intekenacties.

toegevoegd aan het Ameland Boeken blog

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *