“Met enige spoed gevraagd” voor 2017

HOLLUM – "Met enige spoed gevraagd". Dat staat in een advertentietje op Vraag & Aanbod. Hisse & Marian Rugepolle plaatsten de rubriekadvertentie en zijn zoeken een koppel dat De Viool in Buren wil gaan runnen. De spoed is er een beetje af. De oproep geldt voor 2017.

Op Vraag & Aanbod Ameland vinden vraag en aanbod elkaar in overzichtelijk rubrieken. Het aanmaken van een advertentie is een fluitje van een cent en het kost particulieren en verenigingen helemaal niets. Voor advertenties met een commerciële inhoud vragen we een kleine vergoeding (10 euro voor 90 dagen). Voor een paar euro staat uw artikel drie maanden in de etalage.

U vindt Vraag & Aanbod Ameland in het hoofdmenu op de Thuus pagina.

Wie iets aan te bieden heeft kan hier een advertentie plaatsen. Maak eerst even een account aan of log in met een bestaand account.

De oproep over De Viool V&AA staat in de rubriek Personeel. Kijk hier naar de rubriekadvertentie.

De oproep staat ook op de Horeca site.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *