Met de taxi naar The Sunset

Op het meest westelijke puntje van Ameland staat restaurant & bar The Sunset. Vanaf het terras is er vrij uitzicht over zee. Aan de horizon ligt Terschelling. Dit is de plek waar de zon vol vertrouwen onder gaat.

In de zomermaanden opent The Sunset letterlijk al haar deuren. Het tropische aquarium achter de bar, het grote terras en het springkussen voor de kinderen maken een bezoek aan The Sunset tot een ontspannen intermezzo. Met de open vuren op het terras, leuke zomermuziek en vaak fantastische zonsondergangen is The Sunset iets voor levensgenieters.

Dineren in The Sunset kan terwijl de zon langzaam in zee in zakt. De live pianomuziek doet je een culinair uitje aan het strand van Ameland niet snel vergeten.
DinerTaxi
The Sunset ligt op een prachtige stek, maar wel een beetje afgelegen.
Daarom biedt het restaurant haar gasten de mogelijkheid om van een dinertaxi gebruik te maken. De taxi wordt in combinatie met het diner afgerekend. Per persoon wordt 5 euro aan de prijs van het eten toegevoegd. De dinertaxi service geldt voor het gehele eiland. Zit je in Buren en wil je in The Sunset eten, dan bel je de dinertaxi. Drink dan met een gerust hart een glas wijn bij de zeeduivel. De taxichauffeur is de BOB. Bel voor uw reservering: 0519 55 42 80.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *