Computer Service Ameland

Tussen de rijk betegelde muren en voor de 18e eeuwse bedstee wand staan eenentwintigste eeuwse computers, beeldschermen, muizen en toetsenborden. Computer Service Ameland heeft zich in het prachtige pandje gevestigd en verenigt het antieke interieur met supermoderne apparatuur en communicatietechnieken. Lou Riemersma en Marten Thomassen hebben verstand van computers. Uit hun hobby is dit bedrijfje ontstaan. Bij Computer Service Ameland kun je een computer bestellen zoals je hem hebben wilt. “Wij zijn niet de goedkoopste, maar wij weten wel wat er in de computer zit”, zegt Riemersma. “En we weten dat het goeie computers zijn.” Hij en zijn compagnon hebben verstand van zaken, ze kunnen werken met de spullen die ze verkopen. Dat is hun kracht. Installeren kan desgewenst thuis gebeuren en wie een mankementje heeft komt met de computer onder de arm naar de O.P.Lapstraat.
Computer Service Ameland is inmiddels dealer van Home, internet via de kabel van provider Essent. Ook de Internetaansluiting wordt thuis door CSA aangelegd.
Riemersma heeft tevens de kennis in huis om bedrijven te adviseren over een aan te schaffen boekhoudpakket. Hij bezit kennis van de hard- en software en weet van boekhouden. Lou analyseert het bedrijf en komt vervolgens met een passend pakket als advies. Computer Service Ameland heeft vakkundig het gaatje in de markt op Ameland gedicht. De winkel is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 16.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 13.30 tot 16.00 uur.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *