Meer Beste van Ameland

HOLLUM – Zoover.nl, de website met beoordelingen van accommodaties door bezoekers, deelde aan Hotel Nes het certificaat uit van Beste Hotel van Ameland. Van diverse zijden kwam reactie dat dit bericht toch niet kon kloppen, want bijvoorbeeld Hotel Töben had immers een hogere score dan het gecertificeerde Hotel Nes. En toch klopt het en verdient Hotel Nes een felicitatie.

Zoover laat weten het certificaat te hebben uitgedeeld op basis van alle beoordelingen in 2008. Die van 2009 zijn bij deze verkiezing niet meegenomen. Eén beroerde score in 2009 en de toppositie wordt ingeruild voor een subtoppositie. Dit overkwam Hotel Nes in 2009. Inclusief de beroerde beoordeling van een zekere Aafke, die niet meer geeft dan een 3, komt het hotel nog immer uit op een gemiddelde van een 8,3.

Daarnaast deelde Zoover een certificaat uit aan het beste appartementencomplex van Ameland. Landal Ameland State viel die eer te beurt met een gemiddelde van 8,5.

Als derde werd er nog een Zoover certificaat voor Beste Bed & Breakfast uitgereikt. Die nummer één ging naar B&B Op het Landje in Buren. De kamers met ontbijt scoren gemiddeld een 9,6, waarbij een zekere Trea wel erg tevreden was over haar verblijf. Op alle fronten geeft ze een 10 aan Op het Landje. Claudia en Gert beleefden ook de tijd van hun leven in Buren Op het Landje. Dit stel gaf ook voor alles (algemene indruk, ligging, service, prijs/ kwaliteit, eten, kamers, kindvriendelijk) het hoogste cijfer.

>>>de website van Zoover is te vinden op de wesite ameland.startmenus.nl in de rubriek Vakantie op Ameland. Kijk op de Links-pagina bij de A van Ameland StartMenus

>>>lees hier over het Beste Hotel van Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *