Meedenken over de ouderenzorg thuis op Ameland

GRONINGEN – Studenten van de Hanzehogeschool Groningen doen in opdracht van de gemeente Ameland onderzoek naar de toekomst van ouderenzorg in de thuissituatie op Ameland. Door de vergrijzing neemt de druk op de ouderenzorg in de toekomst fors toe. Daarom is het van groot belang om te kijken naar manieren hoe de ouderenzorg in de thuissituatie in combinatie met de zorg in het nieuw te bouwen verpleegcentrum toekomstbestendig kan worden vorm gegeven.

Wat zijn de behoeften voor de ouderenzorg en huisvesting? Waar liggen knelpunten? Wat zou beter kunnen? Over deze vragen worden met inwoners van Ameland in alle leeftijdscategorieën online interviews gehouden. Het maakt niet uit hoe oud u bent voor het interview, wel is het van belang dat u op Ameland woont. Voor meer informatie of deelname neemt u contact op met de studenten: Annie Leijenaar, tel. 06-53575654 / a.g.leijenaar@st.hanze.nl of Emma Toussaint, tel. 06-38421711.

Inwoners van Ameland kunnen ook helpen door een enquête in te vullen. Bent u niet in het bezit van een computer of mobiele telefoon? Dan kunnen we een papieren enquête bij u thuis langsbrengen. Als u een papieren enquête wenst te ontvangen, kunt u bellen naar het Klant Contact Centrum via telefoonnummer (0519) 555 555.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *