Ameland Activiteitenkalender 2021

HOLLUM – De kalender 2021 van Faber Wijnberg staat weer op de rol. Het is de 16e editie en de kalender staat elk jaar weer boordevol activiteiten die door het jaar heen op Ameland plaatsvinden. Jammer genoeg moesten er voor 2020 veel activiteiten worden geannuleerd of uitgesteld. Laten we hopen dat 2021 een actiever jaar wordt. Zijn de activiteiten bij de diverse verenigingen en organisatoren al bekend, stuur ze dag voor 14 november naar Persbureau Ameland. Het persbureau verzamelt ze voor de notitiekalender van Faber Wijnberg Installatietechniek BV.

De kalender valt in december bij alle postadressen op het eiland op de deurmat. Controleer de agenda of de activiteiten er al in staan en stuur ze anders nog even op.

Organisatoren kunnen tot en met 14 november 2020 hun activiteiten voor het komende jaar doorgeven via info@persbureau-ameland.nl . Iedereen die iets opstuurt krijgt antwoord om de activiteiten in de agenda van PA even te controleren. Niet zo'n mailbericht ontvangen? Stuur dan de activiteiten nogmaals via CONTACT.

Deel dit bericht, zodat zoveel mogelijk organisatoren het te zien krijgen en zoveel mogelijk activiteiten hun plek vinden op de kalender. Vanwege het rare corona-jaar is het kort dag.

De agenda-onderwerpen komen tevens in de agenda van Persbureau Ameland te staan, zodat iedereen altijd en overal kan zien wat er te doen is op Ameland.

U kunt alvast kalenders reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef graag naam en aantal gewenste kalenders 2021 door aan ameland@faber-wijnberg.nl , dan liggen ze eind 2020/ begin 2021 voor u klaar in de winkel aan de Fabrieksweg.

Stuur voor 14 november

2020 uw activiteiten op:

evenementen, dorpsfeesten,

hardloopwedstrijden,

braderieën en markten, 

lampionnenoptochten en

catamaranwedstrijden,

paardenmarathonnen en

wandelingen, vertellingen,

muziekevenementen, zang- en

dansvoorstellingen.

Stuur ze naar

info@persbureau-ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *