Martine Delfos op Ameland

HOLLUM – De OME-groep Ameland (Omgaan Met Elkaar) heeft 9, 10 en 11 september Martine Delfos uitgenodigd om met ouders en leerkrachten in gesprek te gaan. Het centrala thema is ‘Ons kind in deze wereld’. Kinderen groeien in een heel andere tijd op dan de huidige volwassenen. Martine Delfos beschrijft als geen ander de verschillen tussen de wereld van nu en die van de ouders. Zij geeft ouders veel tips, beantwoordt vragen over het gebruik van de computer en weet veel over opvoeding en onderwijs, autisme en sexualiteit. Martine F. Delfos is biopsycholoog. Ze is werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker, als therapeut,  docent en schrijfster.

Op 9 september sprak Delfos in de BWS en in Ons Hol.
"Vertel het aan iedereen die je kent," sprak Louise van Felius, lid van de OME werkgroep. De werkgroep en Van Felius menen dat Amelander ouders en mensen die met kinderen en jongeren te maken hebben veel van Delfos kunnen opsteken.

Martine Delfos is de eerste om te zeggen dat Ameland gebruik van haar moet maken. "Ik ben er voor jullie, jullie zijn er niet voor mij. Haal uit me wat je wilt hebben."

Donderdag 10 september is Delfos overdag in Ons Hol beschikbaar voor afspraken.
Donderdagavond spreekt ze van 19.30 – 22.00 uur voor alle belangstellenden en ouders van kinderen van 0 tot 18 jaar in de BWS.
Op 11 september overdag biedt ze de mogelijkheid om op afspraak een gesprek te hebben in de BWS.

>>>de website van Martine Delfos

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *