Dans en Drama op Ameland

BUREN – Carina Metz uit Buren brengt dans en drama naar het eiland. We kennen Carina van de begeleiding van Kunstbende talenten. Vorig jaar stoomde ze een aantal Amelander zang-, dans en theater talenten klaar voor de auditie in De Lawei in Drachten. Dat gaat ze dit jaar weer doen. Aanstormend talent kan zich tijdens de cursusmarkt in De Toel op 10 oktober aanmelden voor de coaching. Kunstbende is een nationale talentenjacht voor scholieren. In het noorden is De Lawei in Drachten een auditieplaats.

Metz zat op de opleiding Pop & Media en behaalde onlangs haar diploma Artiest Muziek en Dans en Drama. Ze wil weer dolgraag net als vorig jaar met creatieve jongeren van Ameland aan de slag. Ze roept de jongeren op en motiveert ze om mee te doen aan deze nationale wedstrijd voor de jeugd.

De ‘Creative Mental Coach’ wil zich voorgoed op Ameland vestigen. Het eiland wordt verrijkt met een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in creatieve projecten en zang-, dans- en dramacoaching. Carina Metz heeft haar eigen talentenbureau en boekingsbureau en geeft workshops. Daarnaast is ze inzetbaar voor vele projecten waaronder musicals en kan ze creativiteitslessen op scholen geven.

>>> de website van Carina Metz is te vinden via de Links pagina onder de C van Carina

>>> de oproep voor potentiële Kunstbende deelnemers staat op Vraag & Aanbod Ameland in de rubriek Muziek & Theater

© Persbu

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *