Locaties Kunstmaand Ameland in je broekzak

HOLLUM – Alle locaties van Kunstmaand Ameland 2017 staan in de mobiele site Ameland Actueel, te vinden via ameland-actueel.nl.

Alle exposanten staan genoemd in Locaties in de rubriek Attracties & Musea. Op de smartphone zie je welke exposant waar exposeert. Bij zoveel mogelijk locaties zijn foto's toegevoegd. Heeft u nog een passende foto van een werk op een locatie waar nog geen foto bij is geplaatst, stuur hem dan naar ons op. De foto wordt met bronvermelding geplaatst en blijft tot volgend jaar november op de app staan.

Het mailadres is info@persbureau-ameland.nl

Kijk op je smartphone voor de Kunstmaandlocaties in Locaties > Attracties & Musea > Kunstmaand – naam van de locatie

De mobiele webite voor de smartphone is te vinden op www.ameland-actueel.nl (de mobiele website laadt alleen op de smartphones. Wie via de computer naar dat website adres gaat wordt doorgestuurd naar de website van Persbureau Ameland). PA is de eigenaar en beheerder van de app en de service is voor u, gebruiker, zonder kosten.

⇒ via deze speciale link kunt u op de computer zien hoe de mobiele website eruit ziet.

lees hier de column Kunstmaand 2017

Kunstmaand Ameland 2017 is van 1 t/m 30 november te bezoeken.

 

Wilt u uw locatie ook presenteren op de mobiele website en de app?

Kijk hier naar de mogelijkheden of neem contact op met info@persbureau-ameland.nl

  

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *