Daalders plakje voor Ondernemend Ameland

HOLLUM – Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren heeft een daalders plakje gevonden op de website van PA. Hun banner is te zien in de rechterkolom van elke pagina van deze website en wie op de banner klikt komt op de website van Onder de Vuurtoren. Daar kunt u lezen over hun menu, hun verschillende soorten pannenkoeken en andere gerechten, over de muzikale activiteiten, de levende muziek (tijdens de Kunstmaand elke zaterdag- en zondagmiddag), het open podium (elke laatste zondagmiddag van de maand) en het Celtic Music Festival.

PA is een platform voor alle ondernemers op het eiland en voor alle bedrijven die op Ameland zaken doen. Zij kunnen hun bedrijfsnieuws, ontwikkelingen, veranderingen, vacatures, bouwplannen en andere wetenswaardigheden laten uitlichten op de website van PA.

PA heeft daar verschillende voorzieningen voor die elk bedrijf op Ameland kan gaan inzetten voor zijn eigen berichten. De redactie van PA ondersteunt dat door bijvoorbeeld een bericht samen te stellen op basis van aangeleverde informatie. PA doet dat graag en met hart voor de onderneming en Ameland.

Wat zijn de mogelijkheden:

 • Banner op een daalders plakje: een banner zoals die hier rechtsboven in de lichtblauwe kolom staan en die op alle pagina’s meedraaien

  (neem voor de prijs contact op)
 • Meedraaiende banner: een banner die rouleert en die altijd op de Links-pagina is te zien

  (300 euro per jaar)
 • AAAbonnement met presentatie op de gratis te raadplegen mobiele website ameland-acteel.nl

  (35 euro per jaar – het eerste jaar is 150 euro)

Voor welke vorm een bedrijf ook kiest (meedraaien in het handige mobiele telefoonboekje voor maar 35 euro per jaar of presenteren met een fraaie banner op de Thuuspagina of je bedrijf laten zien met een mooie roulerende banner) voor alle vormen van adverteren geldt dat het bedrijf kan rekenen op volop redactionele aandacht. En dat is dan weer zonder extra kosten. Gratis voor alle bedrijven. Stuur de informatie op en PA maakt er wat moois van.

Al het nieuws van ondernemend Ameland wordt gebundeld in het Dossier Ondernemend Ameland.

In de blauwe balk onder de vier nieuwsberichten die op de voorpagina van de website met het Ameland nieuws staan is het Dossier met de naam Ondernemend Ameland te vinden.

Gratis?

Gratis is een mooi begrip en iedereen weet dat alleen de zon voor niks opkomt. Teksten als 'Plaatsing van agenda informatie, exposities, nieuwsfeiten, of andere interessante informatie is altijd gratis' klinkt leuk, maar iedereen weet dat er ergens iemand is die ervoor betaalt. Dat zijn adverteerders en abonnees, opdat de plaatsing van berichten zonder verdere kosten kan geschieden. Bedrijven met een banneradvertentie of AAAbonnenment kunnen altijd gratis al hun bedrijfsberichten en activiteiten laten plaatsen. 

Onder de Vuurtoren

 • 25 november 2017 – Live Muziek vanaf 16:00 uur
 • 26 november 2017 – Open Podium en Live Muziek vanaf 16:00 uur
 • 13 tot en met 15 juli 2017 – Celtic Music Festival

De activiteiten van Onder de Vuurtoren staan ook in de Ameland Agenda.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *