Lappa dingt mee naar prijs

VLAARDINGEN – Het LAPPA kinderboek ‘Dag lieve opa’ staat genomineerd voor de Yardenprijs 2015. Dat is dezelfde Lappa als in het boekje ‘Lappa waait weg’, waarin Lappa het hondje meevaart met de paardenreddingboot van Ameland.

‘Dag lieve opa’ gaat over de opa van Lappa die is overleden. Het is een boekje dat voorgelezen kan worden aan kinderen die hun opa of oma verliezen en helpt bij het begrijpen wat ‘dood zijn’ is.

Dat boekje dingt mee naar de Yarden prijs.

Vind je dat ‘Dag lieve opa’ een prijs verdient,

stem dan hier. (op het duimpje klikken bovenin de afbeelding van het boek)

Zoveel het aantal stemmen als de beoordeling van een vakjury spelen een grote rol

Yarden uitvaartvereniging

Yarden wil grensverleggende ideeën of initiatieven rondom het levenseinde stimuleren dan wel belonen. Daarom heeft Yarden de Yarden Afscheidsprijs in het leven geroepen. Originele, vernieuwende en/of taboedoorbrekende inzendingen maken kans op deze prijs. De winnende initiatieven of ideeën worden beloond met o.a. een geldbedrag. Het uitreiken van de Yarden Afscheidsprijs gebeurt iedere 2 jaar. Eind 2015, tijdens het Yarden Symposium op 19 november, reikt Yarden deze prijs voor de zevende keer uit.

De afscheidsprijs bestaat uit twee prijzen, te weten:

  • Publieksprijs a € 7.500
  • Juryprijs a € 7.500
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *