Duizend

HOLLUM – Mijlpaal: het duizendste artikel van SjaanfanAmeland staat online op Infonu.nl. Dit platform publiceert informatieve artikelen over heel veel verschillende onderwerpen en een van de infoteurs is uw redacteur van Persbureau Ameland onder de naam van SjaanfanAmeland.

Infonu is een van de inkomstenbronnen van PA; dat gaat via de advertenties bij de artikelen.

Op de website van Persbureau Ameland werkt dat ook zo en de website van Waddenpost is van hetzelfde laken een pak. 

We onderzoeken nog of we een betaalmuur voor het Ameland nieuws gaan instellen. Tot nu toe was het nieuws gratis te raadplegen, maar echt gratis bestaat natuurlijk niet. Er wordt veel werk verricht om het nieuws op de website te krijgen en daar moeten inkomsten tegenover staan. Die kunnen uit advertenties gehaald worden en ook uit abonnementsgeld komen. 

Hoe dat zich betreffende Persbureau Ameland ontwikkelt wordt in de toekomst duidelijk. Nieuwsvergaren en publiceren is zeker geen vrijwilligerswerk. Ook de schoorsteen van de krant moet roken, die van de online krant natuurlijk ook.

Maar eerst is daar het feestje vanwege het duizendste artikel op Infonu. Het bevat duizend woorden en gaat over duizend dingen. Ooit wel eens van Duizenjarige eieren gehoord? Een delicatesse in China. De Duizenjarige eik staat in België en meer informatie over duizend vind je in het artikel Duizend – getal, spreekworden, boektitels 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *