Krentje in Amelandse pap al geproefd?

WestsuudwesterHOLLUM – Hebt u het krentje in de pap van nieuwsgierig Ameland al geproefd, de mobiele app Ameland Actueel, voor iPhone en voor elke andere smartphone? En smaakte het naar meer, de app met het nieuws van het eiland en de agenda van Ameland, de app voor wie op de hoogte wil blijven van de gebeurtenissen, de politiek, de Amelanders, de KNRM, de evenementen, de verhalen: kortom van alles wat Ameland aangaat?

Bedrijven kunnen zich presenteren op de app. Op de website bij Ôslach en Extra's staat daar alle informatie over.

Aanmelden kan hier.

Voor particuliere verhuurders geldt nog twee dagen een eigenlijk niet te missen ZOMERAANBIEDIING.

Voor 24 euro staat uw vakantieaccommodatie  vier jaar lang op de app met de adresgegevens, het telefoonnummer, doorverwijzing naar uw eigen website, foto van de accommodatie en een stukje tekst van ongeveer 50 woorden. Voor 6 euro meer plaatsen we er een tweede foto bij: bijvoorbeeld een foto van uw bundalow in de winter.

Aanmelden kan hier.

>>> lees hier over de app

>>> lees hier over Ameland apps voor de smartphone

>>> volg hier de App Ameland Actueel op Twitter

Linnenkast

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *