Koning krijgt reisdagboek Wadden

VLIELAND – Koning Willem-Alexander heeft op Vlieland het reisdagboek Wadden ontvangen. Het reisdagboek is een uitgave van Visit Wadden. Tijdens zijn bezoek aan Vlieland werd de kans gegrepen dit unieke exemplaar persoonlijk aan te reiken. Visit Wadden hoopt dat de Koning gaat genieten van het reisdagboek en het zal koesteren als een bijzondere herinnering aan zijn bezoek aan de Wadden.

Visit Wadden 

Visit Wadden speelt een belangrijke rol bij het promoten van het Waddengebied en het ondersteunen van de toeristische sector. Het nieuwe reisdagboek is een bewijs van hun toewijding en passie voor deze unieke regio. Het dagboek is speciaal ontworpen om alle hoogtepunten van een bezoek aan de Wadden op een unieke manier vast te leggen.

Tastbare herinnering aan de Wadden

In het reisdagboek komen alle aspecten van een bezoek aan de Wadden samen, van de prachtige natuur tot de lokale cultuur, gastronomie en tradities. Het reisdagboek bevat ruimte om de reiservaringen op te schrijven en ook om foto's en souvenirs toe te voegen. Zo wordt het dagboek niet alleen een tastbare herinnering aan de reis, maar ook een persoonlijk verslag waarin de reiziger het eigen verhaal kan vastleggen.

Niet alleen voor reizigers

Het nieuwe reisdagboek van Visit Wadden is bedoeld voor reizigers, bewoners van het Waddengebied, liefhebbers van de Wadden en reisfans in het algemeen. Het dagboek is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en bevat veel interessante informatie over de Wadden en hun unieke kenmerken.

Bron Visit Wadden

Ameland

Woensdag 10 mei bezoeken de Koning en Koningin Ameland.

Lees hier het hele programma voor die twee dagen

lees hier over Koninklijke bijzonderheden

lees hier over alle titels van de Koning, waarind Vrij- en Erfheer van Ameland

lees hier over het bezoek van de Koning op 29 maart 2019

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *