Koning 50 jaar: Amelanders die op 27 april verjaren uitgenodigd

AMSTERDAM – Zijne Majesteit de Koning nodigt ter gelegenheid van zijn 50ste verjaardag 150 Nederlanders uit voor een feestelijk diner op vrijdagavond 28 april 2017 op het Koninklijk Paleis Amsterdam. Na het diner wordt het Paleis 50 uur onafgebroken opengesteld voor het publiek. Hare Majesteit Koningin Máxima is ook aanwezig tijdens de avond.

 

Via de Facebookpagina van het Koninklijk Huis nodigt de Koning alle inwoners van het Koninkrijk der Nederlanden uit die net als hij jarig zijn op 27 april én dit jaar een kroonjaar bereiken zich aan te melden via de website www.WA50.nl. De jarigen kunnen ook door een ander worden opgegeven voor het diner. Opgeven kan vanaf de leeftijd van 20 jaar. De aanmeldtermijn sluit op 3 maart 2017. Uit de aanmeldingen worden 150 gasten via loting geselecteerd.

 

Na het diner start de openstelling van het Koninklijk Paleis Amsterdam. Gedurende 50 uur is er een bijzondere programmering te zien die verband houdt met het leven in het Koninkrijk der Nederlanden van de afgelopen 50 jaar. De start van de openstelling wordt met een feestelijk moment op de Dam gemarkeerd. De openstelling is vrij toegankelijk en start op vrijdagavond 28 april om 22.00 uur en eindigt op zondagavond 30 april om 00.00 uur.

Op deze website worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet dus de adblocker uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *