Koekkoek niet op Koopplein Ameland

NES – De heer of mevrouw A. Koekkoek uit Nes adverteert niet op Koopplein Ameland. De handelaar is een malafide gast die op Marktplaats spullen te koop aanbiedt. Hij of zij geeft Nes Ameland als woonplaats aan omdat dat vertrouwd lijkt.

Deze praktijken vinden op de grootste rubriekadvertentie aanbieder van Nederland plaats, maar niet op Koopplein Ameland. Deze lokale rubriekadvertentie website heeft een lokale beheerder die bekend is met de situatie van het eiland. Malafide handelaren en praktijken die niet deugen worden er razendsnel uitgefilterd.

Heb je dus een fototoestel of een smartphone te koop? Zet hem dan op Koopplein Ameland. Deze rubriekadvertenties worden doorgeplaatst op de grote landelijke website van Koopplein Nederland.

Koopplein Ameland groeit en groeit. Er adverteren meer dan 1000 particulieren en ook bedrijven weten zo langzamerhand Koopplein Ameland te vinden. Bedrijven kunnen voor een klein budget een groot publiek bereiken en dat is wat je wilt met je reclame. Er staan bijna 1100 rubriekadvertenties op Koopplein Ameland en wie de 1100ste rubriekadvertenties plaatst krijgt een Koopplein Ameland taart van Bakkerij de Boer.

Particuliere verhuurders die lid zijn van de VPVA kunnen gratis hun accommodatie en lastminutes plaatsen op Koopplein Ameland in de rubriek Vakantie & Toerisme. Zet er als laatste bij:

– Lid van de Vereniging van Particuliere Verhuurders Ameland –Klik op de balk hieronder en plaats je handel, huisje en zolderopruimingen op Koopplein Ameland.

Koopplein Ameland

 Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *