Kerstspeurtocht 2020

HOLLUM De Plaats had een mooi kerstprogramma op het programma, maar wegens de coronamaatregelen kunnen die niet allemaal doorgaan op de manier zoals ze zijn voorbereid.

Pionier predikant Sijbrand Alblas: "De kerstspeurtocht in het Hollumerbos gaat in afgeslankte vorm door. Het is aanstaande zondagmiddag 20 december in het bos. Het startpunt is bij de eendenvijver. Tussen 15:00 en 16:00 uur kan de opdrachtenkaart worden opgehaald. De route staat tot 17 uur uit. Vanwege alle maatregelen willen we een samenkomst vermijden. Daarom dit jaar helaas zonder warme chocolademelk en figuranten.

De route kan door ieder gezin zelfstandig gelopen worden. De speurtocht duurt naar verwachting ongeveer drie kwartier. De kinderen gaan op zoek naar het kerstkind, net als de wijzen uit het oosten. Onderweg verzamelen ze goud, wierrook en mirre. Het kind in de kribbe brengt licht in de duisternis. Van dat verhaal worden we ook dit jaar weer warm. Dus doe gezellig mee! Aanmelden kan via info@deplaats-ameland.nl "

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *