Bibliotheek service op Ameland

Geplaatst op: 17 december 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

DOKKUM - De bibliotheekservice op Ameland is iets anders dan Bibliotheek Noord Fryslân onlangs heeft laten weten. De biebs op Ameland, in Nes in het VVV-kantoor en in Hollum in de DIO drogist bij de PostNL afdeling, hebben een eigen werkwijze die past bij de locaties.

De bibliotheek in Nes heeft geen eigen ingang waar boeken opgehaald of neergezet kunnen worden; de toegang tot de bieb is alleen mogelijk via de winkel van de VVV. En die winkeldeuren zijn vanwege de coronamaatregelen op slot. Daarom kunnen mensen vooraf bellen met het algemene telefoonnummer 0519-546 546 om een afspraak te maken. Dat geldt overigens net zo voor het ING Servicepunt want ook dat bevindt zich achter de inmiddels gesloten winkeldeuren.

In Hollum is het eenvoudiger. Hollum is ook een PostNL punt (essentieel en dus open) en bevindt zich in de DA drogist die ook een essentiële winkel is. Hollum is voor PostNL gewoon geopend en daar kunnen bieb klanten dus tijdens de reguliere openingstijden (’s morgens) hun boeken inleveren en ophalen. Het bieb gedeelte zelf is gesloten.
Bron VVV Ameland

Dossier Corona

 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?