Kerstactiviteiten De Plaats

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft een aantal kerstactiviteiten op het programma staan. Weet u welkom.

Sing-in: Chistmas Carols

Op dinsdag 10 december vanaf 19.00 uur klinken er Christmas Carols.

Met keyboard en gitaar worden oude en nieuwe kerstliederen van Nederland en daarbuiten gezongen. Natuurlijk mag een ieder ook zelf weer liederen opgeven.

De Plaats hoopt dat er, net als vorig jaar, weer veel jongeren en ouderen van het hele eiland gezellig mee komen zingen.

Kerstmaaltijd

Op vrijdag 13 december vanaf 17.00 uur is de kerstmaaltijd in De Plaats. Jong en oud wordt ontvangen in een sfeervol aangeklede ruimte. Enkele jongeren helpen bij het serveren. De drie gangen worden afgewisseld met een korte kerstbeleving. De maaltijd is al volgeboekt.

Optreden van vocalisten onder leiding van Rodney Hol

Op donderdag 19 december om 20.00 uur zullen enkele vocalisten zullen mooie liederen ten gehore brengen. Het zijn vlotte en bekende kerstliedjes die we allemaal kennen. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Kinderkerstfeest

Op zondagmiddag 22 december is het Kinderkerstfeest in De Plaats. De kinderen maken dan een prachtige kijkdoos waar een kerststal in verborgen zit. Samen luisteren ze naar het kerstverhaal. Voor kinderen van 0 tot 12 jaar is er weer heel wat te beleven. Ouders, opa's en oma's en verzorgers zijn ook uitgenodigd. Graag vooraf opgeven via info@deplaats-ameland.nl. Het Kinderkerstfeest is van 15:00 tot 17:00 uur.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *